Om oss
Maria Crum - designer av KällklartEric och jag tyckte att återvinningen behövde uppgraderas från kladdigt, fult och omständigt till snyggt, smidigt och värdefullt. Även om man försöker återanvända, låna eller byta saker med varandra, även om man lagar sådant som gått sönder så blir det många förpackningar man behöver göra sig av med. Det behövde göras till ett obemärkt inslag i vardagen, något som flyter på utan motstånd och irritation. Man skall känna stolthet att man tar tillvara på viktiga råvaror, man gör skillnad. Därmed föddes Källklart® och Emcrum.


Vi kommer att fortsätta att hitta förenklingar i vardagen, förbättra något som finns i någon form, men som kan göras mer hållbart och lite snyggare. Har du ett problem? Ge oss gärna en utmaning, vi gillar att hitta lösningar.


Hållbarhet och miljö

Vi söker hela tiden de bästa leverantörerna med hänsyn till miljöpåverkan och

arbetssituation för personalen. Det har visat sig vara en utmaning – de vi kontaktat har till och med varit förvånade över frågan om återvunnet eller miljövänligt material. För varje nytt steg vi tar söker vi de bästa alternativen och för varje ny omgång försöker vi hitta ännu bättre val. När vi planerar våra produkter skall de generera så lite avfall som möjligt. Vardagen gör vi också så hållbar vi bara kan – cyklar till möten om möjligt,  använder återfyllda bläckpatroner och baksidan på papper för utkast osv. Många bäckar små. Här hittar du mer om vårt miljö och kvalitetsarbete.


Samarbete och frågor

Hör gärna av dig till oss oavsett om du bara är nyfiken på Källklart®, eller är intresserad av

ett samarbete.


       Bästa hälsningar

                           Maria Crum

                            Designer och grundare av Emcrum AB


Miljöpolicy

Vi strävar efter att ständigt utveckla vårt miljöarbete i syfte att minska vår miljöpåverkan. Vi söker möjligheter för att minska vår avfallsmängd, våra transporter och våra resor samt försöker att prioritera transportsätt med låga eller inga utsläpp, och om möjligt välja bort fossila alternativ och använda oss av förnybar energi och elektricitet. I produktutvecklingen arbetar vi för att välja förnybara, återvinningsbara eller återanvändningsbara material. Genom kommunikation och inspiration vill vi påverka vår omgivning att tänka mer på miljön.

Kvalitetspolicy

Kunden

Vi ska hålla vad vi lovat till, uppfylla de krav som ställs utav och utvecklas med våra kunder. Genom att effektivt utnyttja våra resurser, kombinera våra kunskaper och miljötänkande skapa mervärde.

Leveranskvalitet

Vi ska leverera i rätt mängd, vid rätt tid, till rätt plats och med rätt kvalitet.


Medarbetare och ledare

För att utvecklas krävs engagemang utav varje medarbetare och varje ledare. Vi har ett gemensamt ansvar för att förbättras, vidareutvecklas samt att reagera på brister. Vi ska kontinuerligt arbeta med ständiga förbättringar ur både en kvalitets- och miljösyn. Ledarna skall ansvara för att kvalitets- och miljötänkandet genomsyrar hela vår verksamhet.

Adress:

Emcrum AB

Nygårdsvägen 16c

433 32 Partille