Om oss

 

 

Eric och jag tyckte att återvinningen behövde uppgraderas från kladdigt, fult och omständigt till snyggt, smidigt och värdefullt. Även om man försöker återanvända, låna eller byta saker med varandra, även om man lagar sådant som gått sönder så blir det många förpackningar man behöver göra sig av med. Det behövde göras till ett obemärkt inslag i vardagen, något som flyter på utan motstånd och irritation. Man skall känna stolthet att man tar tillvara på viktiga råvaror, man gör skillnad. Därmed föddes Källklart® och Emcrum.

 

Vi kommer att fortsätta att hitta förenklingar i vardagen, förbättra något som finns i någon form, men som kan göras mer hållbart och lite snyggare. Har du ett problem? Ge oss gärna en utmaning, vi gillar att hitta lösningar.

 

Hållbarhet och miljö

Vi söker hela tiden de bästa leverantörerna med hänsyn till miljöpåverkan och

arbetssituation för personalen. Det har visat sig vara en utmaning – de vi kontaktat har till och med varit förvånade över frågan om återvunnet eller miljövänligt material. För varje nytt steg vi tar söker vi de bästa alternativen och för varje ny omgång försöker vi hitta ännu bättre val. När vi planerar våra produkter skall de generera så lite avfall som möjligt. Vardagen gör vi också så hållbar vi bara kan – cyklar till möten om möjligt, använder återfyllda bläckpatroner och baksidan på papper för utkast osv. Många bäckar små. Här hittar du mer om vårt miljö och kvalitetsarbete.

 

Samarbete och frågor

Hör gärna av dig till oss oavsett om du bara är nyfiken på Källklart®, eller är intresserad av

ett samarbete.

 

Bästa hälsningar

Maria Crum

Designer och grundare av Emcrum AB

 

 

 

Maria Crum - designer av Källklart

© Copyright 2018 Emcrum AB - All Rights Reserved